November 2009

Søndag d. 01. november havde vi noget så usædvanligt som en hjemmedag. Vi fik bl.a. ordnet lidt praktisk i haven. Og da butikkerne havde søndagsåbent fik vi købt vinterstøvler og flyverdragt til ungerne.

Mandag d. 02. afleverede Sus sit første udkast til et specialeafsnit til sin vejleder, som heldigvis synes det så godt ud.

Onsdag d. 04. november fik vi vinterens første sne. Selv om det var koldt blev sneen dog ikke liggende. Tøsneen fik Sus ”glæde” af, da hun skulle hente ungerne i Christianiacyklen fra børnehaven. Denne dag havde vi et ekstra barn med hjem, nemlig Niels fra Majas børnehave. De legede fint sammen et par timer om eftermiddagen,

Lørdag d. 07. så vi børneteaterstykket ”Sneøjne” på Avedøre bibliotek og børnene var nærmest tryllebundne af det. Om aftenen var vi inviteret til middag hos Katja, Lasse og deres unger Sandra og Frederik. Vi hyggede os meget og nød den gode mad, rødvinen og det gode selskab.

Søndag d. 08. november var vi atter til børneteater. Vi så ”Kaptajn Bimese og gokkeletten” (af Bjarne Reuter) opført af Hvidovre Teaterforening. Børnene synes, det var rigtig sjovt. Og det gjorde vi voksne faktisk også. Eftermiddagen tilbragte vi i haven.

Mandag d. 09. var både Maja og Mille blevet forkølede og hostede meget, så vi holdt dem hjemme fra børnehaven. Om eftermiddagen vovede vi os ned til morfar, som havde lavet dejlig flæskesteg til aftensmad. Ungerne fik selvfølgelig også det obligatoriske karbad.

Tirsdag d. 10. havde Mille fået øjenbetændelse og derfor holdt vi atter børnene hjemme. Vi tog dog på en lille togtur for adspredelsens skyld.

Onsdag d. 11. havde også Maja og Sus fået øjenbetændelse, så det blev til endnu flere dage hjemme.

Fredag d. 13. november kørte vi til Jylland, hvor vi sammen med familien skulle fejre Gurlis 85 års fødselsdag. Festen blev holdt på IPA-centeret i Hjerting, hvor der også var mulighed for mange overnattende gæster. Vi havde en hyggelig weekend med mange gode gensyn.

Mandag d. 16. og en stor del af den følgende uge var vi atter sløje på skift.

Onsdag d. 18. tog Rasmus til Tyskland i jobmæssig sammenhæng og kom hjem dagen efter.

Fredag d. 20. november var det Milles tre års fødselsdag. Vi fejrede hende om morgenen med flag, sang og gaver. Derefter kom hun i børnehave, hvor hun delte popcorn og kakaomælk ud til børnene. Om eftermiddagen hyggede vi atter om hende og vi fik hjemmelavet pizza til aftensmad.
Om aftenen kørte Sus til Slagelse, hvor hun sammen med Birgitte så Krabaskens opførelse af ”Anne Franks Dagbog”. Det var et godt og rørende teaterstykke, som kaldte minder fra besøget i Anne Franks hus i Amsterdam frem. Efter teaterstykket tog Birgitte med hjem til Hvidovre.

Lørdag d. 21. holdt vi Milles fødselsdag sammen med inviterede gæster. Hun fik masser af gaver og vi havde en rigtig hyggelig dag. Det er en stor dag, når ens lille datter bliver tre år!

Søndag d. 22. november var det 12 år siden Rasmus og Sus mødte hinanden. Det fejrede vi ved en hyggelig brunch på den lokale Café Victoria. Birgitte var hjemme hos børnene i mens. Om aftenen kørte Sus og Birgitte til Korsør, da det næste dag var tid til den årlige juledekorationsdag. Vi fik som sædvanligt lavet en masse flotte dekorationer, der kan pynte vores hjem i juletiden.

Tirsdag aften tog Sus over til sin veninde Lene, som skulle lære hende at hækle nogle fine blomster. Det lykkedes faktisk rigtig godt, se selv HER.

Onsdag aften d. 25. var Sus til det månedlige møde i mødregruppen. Vi fik som sædvanligt klaret verdenssituationen.

Fredag d. 27. var Maja med sin veninde Victoria hjemme efter børnehaven og Mille havde Chili med hjemme hos os.

Lørdag d. 28. november var booket til bristepunktet, men kun med gode ting. Først var vi til et hyggeligt juleklips arrangement på Rasmus´ arbejdsplads. Her skulle personalets børn fremstille pynt til firmajuletræet. Det var rigtig hyggeligt og træet blev superflot!
Derefter kørte vi til Korsør, hvor vi først besøgte Anni og John. John skulle have en gave i anledningen af hans fødselsdag dagen før.
Hernæst kørte vi til Birgitte, hvor vi afleverede en lykkelig Mille og til sidst kørte vi ned til Tina og Franck, hvor Maja skulle overnatte for første gang. Hun havde glædet sig SÅ meget!
Derefter kørte det midlertidigt barnløse forældrepar til Slagelse, hvor vi spiste lækker mad på Ferdinands Bøfhus. Kl. 20 sætte vi os til rette i biografen, hvor vi så ”Luftkastellet der blev sprængt”. En fed film! Til sidste gik turen tilbage til Hvidovre.

Søndag d. 29. var Sus i DRbyen hele dagen i forbindelse med sit arbejde i P4´s dialogforum. Det var en spændende og konstruktiv dag, der også bød på familiekomsammen idet Rasmus´ tante Maja fra Østjylland ligeledes er medlem af sit lokale dialogforum.
Rasmus tilbragte dagen i Labudstyrs tjeneste, indtil han sidst på eftermiddagen hentede vores to piger hjem igen. De havde haft en masse dejlige oplevelse, der bl.a. omfattede møde med julemanden!

Vupti, sådan gik november måned!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.