August 2006

I august måned har vi haft mange oplevelser. De tre største har været, at Maja er startet i dagpleje, at vi har hilst på vores lille nye pige i maven og at Maja er blevet 1 år. Fra de to sidstnævnte begivenheder har vi lagt billeder ud særskilt.

Maja startede i dagplejen d. 14 august 2006. Hendes dagplejemor hedder Britta og hun er rigtig sød. Britta havde lavet et fint velkommen-skilt til Maja på hendes første dag. Hun bor et par minutter på cykel fra os og passer udover Maja to andre børn. Maja faldt godt til fra første færd og vi har ingen problemer haft med den nye dagligdag.

Ellers har vi været til Birgittes fødselsdag i Korsør d. 04. august 2006, hvor vi hyggede og grillede.

Vi har også haft besøg af Hans og Ditte et par gange, det er altid så hyggeligt. Vi har også stukket hovederne sammen med Birthe, Torben og Rikke flere gange.

Sus har været med Tina, Anni og Kenneth i Tivoli til The Voice 06 koncert med mange forskellige bands. Tina og Anni prøvede Tivolis nye 80 meter høje karrusel Himmelskibet. Sus kun jo desværre ikke komme med derop, da hun er gravid 😉

Rasmus har besøgt Rikke i Vejle, hvor hun netop er flyttet over de næste ni måneder for at gå på dekoratørskole. Hun er faldet rigtig godt til.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.